Novi Sad
21.11.2015.
10:03 > 11:34
Pripadnici organizacije "Srbska akcija" upali su na otvaranje izložbe "Propagandni plakat u Nedićevoj Srbiji" i promociju knjige "Ideologija varvarstva" u Muzeju Vojvodine.
  • NIkola NS

    23.11.2015 22:52
    ........
    Znao sam da ce ovo biti najcitanija ili najkomentarisanija vest cim je izasla (na ovom sajtu) i jos dok je imala nula komentara...

    Naravno,ovakvi tekstovi i naslovi ovakvog tipa-to moze samo na ovakvom sajtu. Vrlo je zalosno sto se svaka grupam,iole,angazovanih nacionalista(?) ili bilo kakvih likova koji nisu "levi","anarho",ateisti ili bilo kakvi likovi koji ce prosipati svoje komplekse, izvitoperenosti svih vrsta,kao i razne tendenciozne namere krijuci se iza "slobode","otvorenosti" i ko zna kojih jos budalastina. Nijedna grupa tih budala se nije nikad kritikovala ovde,cak naprotiv-podrzavala se i bila uvek podrzana za tribine i razne akcije.
    Apriori,cime si takav onda si "ispravan","normalan",ako si bilo kako nacionalan ili duhovan,ides i mislis bilo kako u tome smeru,da ne govorim jos i nekako angazovan u tom smislu-onda si sve najgore. Istina je sasvim drugacija,upravo je obrnuto.
    Ali,to na ovom sajtu nikad nece biti tako predstavljeno-to je u stvari samo u vasim glavama i glavama komentatora,koji mogu samo da prosipaju gluposti preko komentara i nikako drugacije.
  • DonJuan

    21.11.2015 14:29
    Hoce li vise zabraniti ove idiote iz Srbske akcije i slicnih sekti, ako ni zbog cega drugog, onda zbog nepismenosti?!
  • Kuglager

    21.11.2015 14:02
    Batina je iz raja izasla ali to ovde niko da primeni.
  • Đura

    21.11.2015 11:03
    Smrt fašizmu,sloboda narodu.
  • 21.11.2015 09:20
    Rodoljube, jesi li ti nekad video koliko kostaju te kombatice(spifajerke) ? Daleko je to od radnicke klase engleske omladine.
  • Rodoljub

    20.11.2015 23:21
    Ljotić, akcija, omladina, akcija
    Paaa, nije bilo baš tako dramatično, mada zaista nije prijatno kada ti upadne dvedesetak likova u kombaticama (što se ti ljotićevci lože na garderobu engleske radničke klase nikad mi neće biti jasno!). Tribina nije prekidana, čak se Petrović, autor knjige, iznenadio zašto smo i kako "iskulirali"te dečake (i jednu-dve devojčice). Strašan je osećaj koji oni seju, stvarno su u svemu rođaci sa ISIS kompanijom, da ni sasvim obična tribina ne može da prođe bez interventne jedinice.
  • 20.11.2015 23:18
    Ivana
    Tribina je odrađena do kraja, nikakvog prekida nije bilo. Isto tako nije bilo ni dobacivanja, jer te velikosrBske patriJote ni nemaju kapacitet za tako nešto.
    No Pasaran!!!
  • živan

    20.11.2015 20:55
    Uspela tribina
    Grupa desnicarske provenijencije jeste skupno dosla na tribinu u Muzeju Vojvodine povodom otvaranja izlozbe o propagandi tokom Nedicevog rezima i delila je letke konfuznog sadrzaja. Ucesnici se nisu ni osvrnuli na pridoslice, ubrzo je dosla policija i odvela skupinu, a tribina, ciji je centralni deo bio predstavljanje knjige Ideologija varvatstva Nenada Z. Petrovica,nije ni sekund prekidana; bila je zanimljiva i trajala je skoro 100 minuta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna